IMT Insurance Corporate Headquarters

West Des Moines, IA

This new, three-story open office concept building for The IMT Group focuses heavily on employee engagement and collaboration areas providing a variety of work settings for the company’s employees. One such concept, a collaboration stair, extends from the first floor to the second floor. Other amenities the building provides include a fitness center and gaming recreational room, a one half-mile walking loop, in addition to other informal meeting spaces. The building exterior is composed of white precast, black granite, glass and accents of red metal panels that appeal to IMT Group’s brand. Spans of glass provide ample daylight throughout the office workspaces, which were tailored to the needs of IMT and its employees. Designed by Shive-Hattery, employees have the ability to work independently or collaboratively throughout the building. The two-story atrium in the back of the building that features a café/bar area, stadium seating and large windows looking out to green space and a terraced patio.

Related Projects View More